Favoriter till uteplatsen hos Jotex

Inlägget är i betalt samarbete med Jotex.se

Hej fina ni! Nu var det dags igen för mig att dela med mig av mina favoriter hos Jotex. Och den här gången tänkte jag tipsa om möbler och dekoration till uteplatsen. Är inte tiden vi har framför oss nu den bästa ändå? När man kan flytta ut och få ett extra rum i flera månader framöver. Det pirrar i hela kroppen när jag bara tänker på det!

Ovan ser ni några favoriter som jag är lite sugen på att klicka hem. Ljusslingan hänger redan här hemma som ni kan se på bilderna nedan. Och de vita stolarna tycker jag är så fina till ett vitt matbord på uteplatsen, eller hur? Och den svarta soffan ska vi inte tala om. Vi har den i beige/vit här hemma. Såååå jäklans snygg alltså!!

Soffa (moduler) hittar ni här och fåtöljerna här!

Dynan hittar ni här!

Ljusslingorna hittar ni här!

Vita kuddfodral i linne hittar ni här!

Visst har Jotex fått in så otroligt mycket fint just nu? Jag är helt såld. Som ni kanske ser på vår uteplats som består av halva Jotex typ 😄 Vet ni? Jag har fått en rabattkod att dela med mig av till er. Koden EMMAMAY20 ger er hela 20% på hela sortimentet!! Klicka här så kan ni klicka hem era favoriter till uteplatsen eller något annat fint 🥰 Kram, E

Gillar

Kommentarer

Vera
Vera,
Så himla fint!
staszelbygg.se/
emmamelins
emmamelins ,
Tack snälla! 😊
nouw.com/emmamelins
Linn
Linn,
Vilken härlig inspiration man får!
move-it.se/
emmamelins
emmamelins ,
Åh vad glad jag blir! Tack 🥰
nouw.com/emmamelins
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram